Tule meille töihin

TÖIHIN TAKSIALALLE

Tietoa taksityöstä

Täältä löydät yleistä tietoa taksinkuljettaja työstä.

Tietoa taksityöstä

Täältä löydät yleistä tietoa taksinkuljettaja työstä.

Vaatimukset

Katso täältä mitä taksinkuljettajan työhön vaaditaan.

Vaatimukset

Katso täältä mitä taksinkuljettajan työhön vaaditaan.

Videoita

Tutustu taksinkuljettajan työhön videoiden avulla.

Videoita

Tutustu taksinkuljettajan työhön videoiden avulla.

Palkkaamme jatkuvasti uusia kuljettajia päätoimiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen päivä- ja yövuoroihin. Taksimme toimivat Helsingin alueella ja myös ympäryskunnissa. Työ on hyvin itsenäistä. Voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi, niiden lukumäärään, sekä siihen miten painotat päivä- ja yövuoroja.

TÄYTÄ HAKEMUS

meillä on tarjota sinulle

 • Iso organisaatio tuo selkeyttä toimintaan
 • Jatkuva koulutus
 • Voi valita vuorot joustavasti
 • Lisävuoroja saa halutessaan
 • Mahdollisuus edetä uralla esimerkiksi kouluttajaksi
 • Ei palkanmaksu ongelmia, palkat ajallaan (myös loma-aikoina)
 • Yksi päätoiminen työntekijä huolehtimassa kalustosta
 • Kaksi päätoimista päivystäjää
 • Kalusto on monipuolinen ja hyvätasoinen
 • Työ on monipuolista – palvelemme erilaisia asiakasryhmiä
 • Työnantaja on vastuullinen ja huolehtii velvollisuuksista sekä työhyvinvoinnista
 • Työyhteisö on syrjinnästä vapaa, kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti 

Meillä pääset työskentelemään ammattilaisten joukkoon, nauttimaan ison taksiyhtiön eduista ja osaksi työyhteisöä. Saat meiltä täyden tuen, jotta työskentelysi on tuloksellista ja voit jatkuvasti kehittyä taksinkuljettajan ammatissa. Koulutamme kuljettajiamme ja seuraamme työn sujuvuutta sekä huolehdimme, että ajokalusto on hyvässä kunnossa.

Taksipalvelu yksityisasiakkaille
Työpaikat
Osa-aikainen taksinkuljettaja Helsinkiin

Toimintamme laajennettua haemme erityisesti osa-aikaisia taksinkuljettajia päivä- sekä yövuoroihin! Helsingin Taksipalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut taksipalveluita tarjoava helsinkiläinen perheyritys. Työllistämme yli 200 ammattitaitoista kuljettajaa. Autotalli ja toimistomme sijaitsevat keskeisellä paikalla Itä-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Omalla autolla liikkuville löytyy myös paikka työvuorojen ajaksi. Kalustomme koostuu keskimäärin vuoden ikäisistä MB-,

Lue lisää »
Valkoinen Menevä-taksi
Työpaikat
Taksinkuljettaja Helsinkiin

Toimintamme laajennuttua haemme uusia taksinkuljettajia yövuoroihin! Helsingin Taksipalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut taksipalveluita tarjoava helsinkiläinen perheyritys. Työllistämme yli 200 ammattitaitoista kuljettajaa. Autotalli ja toimistomme sijaitsevat keskeisellä paikalla Itä-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Omalla autolla liikkuville löytyy myös paikka työvuorojen ajaksi. Kalustomme koostuu keskimäärin vuoden ikäisistä MB-, VW- ja Skoda-henkilöautoista.

Lue lisää »
Helsingin Taksipalvelu Oy - Palvelut
Työpaikat
Espooseen päätoimisia taksinkuljettajia

Haemme Espooseen 2 – 3 päätoimista taksinkuljettajaa ilta- sekä yövuoroihin. Autotalli ja toimistomme sijaitsevat Itä-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Omalle autolle löytyy paikka työvuorojen ajaksi. Vuoronvaihdot on sovittavissa myös kuljettajien kesken. Päätoimiselle kuljettajalle on tarjolla päivystyspalveluiden lisäksi mm. kilpailukykyinen palkka sekä liikuntaetu. Edellytämme hakijalta: – reipasta asiakaspalveluasennetta – riittävää suomen kielen

Lue lisää »

LISÄTIETOJA

Mikäli vasta haaveilet taksinkuljettajan työstä, niin autamme sinua alkuun kertomalla perusasioita taksinkuljettajan työstä ja koulutuksesta vaatimuksista. Aloitteleva kuljettaja saa meillä täyden tuen ammatin oppimisessa käytännön tasolla.

Taksiala tarjoaa aktiiviselle henkilölle hyvän ammatin tai sivutyön. Sivutoimisena työnä taksiammatti on erinomainen harrastus ja tällöin kaikki harrastuksesi menot ovatkin tuloja! Aktiivinen ja motivoitunut taksinkuljettaja ansaitsee hyvin. Kuten missä tahansa työssä, myös taksinkuljettajana onnistuminen on kuljettajasta itsestänsä kiinni!

Ota yhteyttä ja hae meille töihin!

Waldemar Toivio
+358 50 555 4611
walde@helsingintaksipalvelu.fi

Helsingin Taksipalvelu Oy

Junailijankuja 5, 00520 Helsinki, katutaso

Toimisto: 041 519 5556 (arkisin 8-16)

info@helsingintaksipalvelu.fi