Avoimet työpaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tiedotteet
Hae taksinkuljettajien esimieheksi!

Olemme Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva taksiyritys. Toimintamme kasvaa taksialan vapautumisen jälkeen. Haluamme sinut mukaan rakentamaan menestystä alan murroksessa. Tule taksinkuljettajillemme esimieheksi Rekrytoit, koulutat ja tuet kuljettajiamme heidän työssään. Kannustat ja ohjaat kuljettajia eri työtehtävissä ja erilaisten asiakkaiden kanssa toimimisessa. Tukea työhösi saat samaa työtä tekeviltä kollegoiltasi ja esimieheltäsi. Apunasi

Lue lisää »
Valkoinen Menevä-taksi
Työpaikat
Taksinkuljettajia Helsinkiin

Toimintamme laajennuttua haemme uusia taksinkuljettajia yövuoroihin! Kokenut kuljettaja tai vasta alalle tuleva, ota yhteyttä, niin katsotaan miten johdatamme sinut pikaisesti taksitöihin. Tuemme myös taksinkuljettajaksi kouluttautumista. Autotalli ja toimistomme sijaitsevat keskeisellä paikalla Itä-Pasilassa ja Itä-Helsingissä. Ajamme monipuolisesti Taksi Helsingin lisäksi Helsingin kaupungin matkapalvelukeskuksen (MPK) sekä Menevä-keskuksen ajoja.

Lue lisää »
Helsingin Taksipalvelu Oy - Palvelut
Työpaikat
Espooseen päätoimisia taksinkuljettajia

Haemme Espooseen 2 – 3 päätoimista taksinkuljettajaa ilta- sekä yövuoroihin. Autot sijaitsevat Espoossa. Vuoronvaihdot on sovittavissa kuljettajien kesken. Päätoimiselle kuljettajalle on tarjolla päivystyspalveluiden lisäksi mm. hyvä palkka takuupalkkoineen, työterveyshuolto sekä liikuntaetu. 

Lue lisää »
Taksipalvelu yksityisasiakkaille
Työpaikat
Osa-aikaisia taksinkuljettajia Helsinkiin

Toimintamme laajennettua haemme taksinkuljettajia päivä- sekä yövuoroihin! Työtä on mahdollista tehdä joustavasti erilaisissa vuoroissa, vaikka lisätyönä tai opiskeluiden ohessa! Mikä sopisi Sinulle parhaiten?  Tuemme taksinkuljettajaksi kouluttautumista. Kokenut kuljettaja tai vasta alalle tuleva, ota yhtyettä pian! 

Lue lisää »

MEistä

Olemme pääkaupunkiseudun suurin taksialan yritys. Helsingin Taksipalvelu palvelee henkilö- yritys- ja yhteiskunnan asiakkaita noin kahdeksankymmenen taksi- ja inva-auton voimin. Vakavarainen perheyrityksemme on 100% kotimaisessa omistuksessa. Työllistämme liki 230 ammattitaitoista kuljettajaa. Ajamme Taksi Helsingin, Matkapalvelu- ja Menevä-keskuksen ajoja. Palvelemme sinua kaikissa lähdöissä – Tervetuloa kyytiin!

Tietoa taksityöstä

Täältä löydät yleistä tietoa taksinkuljettaja työstä.

Tietoa taksityöstä

Täältä löydät yleistä tietoa taksinkuljettaja työstä.

Vaatimukset

Katso täältä mitä taksinkuljettajan työhön vaaditaan.

Vaatimukset

Katso täältä mitä taksinkuljettajan työhön vaaditaan.

Videoita

Tutustu taksinkuljettajan työhön videoiden avulla.

Videoita

Tutustu taksinkuljettajan työhön videoiden avulla.

Helsingin Taksipalvelu Oy

Junailijankuja 5, 00520 Helsinki, katutaso

Toimisto: 041 519 5556 (arkisin 8-16)

info@helsingintaksipalvelu.fi