Helsingin Taksipalvelu

Yrityksestä

HELSINGIN TAKSIPALVELU OY

Olemme yli 45 vuotta toiminut taksipalveluita tarjoava helsinkiläinen perheyritys. Vakavarainen yrityksemme isännöi useita eri taksiyhtiötä, joilla on yhteensä noin 100 taksia ja inva-autoa. Yritysten liikevaihto on yhteensä yli 11 miljoonaa euroa ja työllistämme liki 200 ammattitaitoista kuljettajaa.

Ajamme Taksi Helsingin, Matkapalvelu- ja Menevä-keskuksen ajoja, myös Kelan korvaamia terveydenhuollon kuljetuksia. Taksitallimme sijaitsevat lähellä Pasilan asemaa ja toimistomme on myös Pasilassa. Inva-autojen varikko sijaitsee itä-Helsingissä. Lisäksi meillä on ajoja Lappeenrannan alueella ja Päijät-Hämeessä.

Olemme helsinkiläinen taksifirma, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta kuljetuspalvelua tinkimättömällä ammattitaidolla kaikille asiakasryhmille. Haluamme olla helposti lähestyttävä, vastuullinen ja luotettava palveluntarjoaja nyt ja tulevaisuudessa. Korkeatasoisen asiakaspalvelun lisäksi meille on erityisen tärkeää työntekijöiden ja kuljettajien viihtyminen ja hyvinvointi työssä.

Yhteystiedot

Täältä löydät yhteyshenkilötiedot sekä laskutusosoitteet.

Yhteystiedot

Täältä löydät yhteyshenkilötiedot sekä laskutusosoitteet.
Lue lisää

Syrjinnästä vapaa alue

Helsingin Taksipalvelu Oy on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Syrjinnästä
vapaa alue

Olemme on julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi.
Lue lisää

Kalusto

Kalustossamme on kuusikymmentä taksiautoa sekä useita vara-autoja.

Kalusto

Kalustossamme on kuusikymmentä taksiautoa sekä useita vara-autoja.
Lue lisää

YHTIÖMME OMA HENKILÖKULJETUSBRÄNDI MENEVÄ

MENEVÄ on henkilökuljetusalalla täysin uudenlainen vastuullinen kuljetuspalvelu. MENEVÄ-asiakkaat saavat suomalaisen turvallisen kuljetuspalvelun sovellustilauksena ja halutessaan vakiohintaisena. MENEVÄ-sovelluksessa on käytössä useita nykyaikaisia maksutapoja.

        

HELSINGIN TAKSIPALVELUN TAKANA ON HALMISTEN PERHE

Anssi Halminen tarttui taksin rattiin nuorena opiskelijana. Ensimmäisen taksiyhtiön hän osti vuonna 1974 aloittaen yrittäjäuransa, ryhtyen taksialalle päätoimisesti ja perustaen perheyrityksen. Taksitoiminta vei mukanaan myös puoliso-Linnean. Anssi on ollut aina tunnettu erittäin kovasta työnteosta, korkeasta työmoraalista ja äärimmäisestä ahkeruudesta. Hän edustaa edelleen hyvän asiakaspalvelun eliittiä toimien esikuvana kaikille perheyrityksen työntekijöille.

Taksiyhtiöitä hallinnoimaan perustettiin Helsingin Taksipalvelu Oy vuonna 1982. Yritys on laajentunut, mutta ydinliiketoiminta on pysynyt samana alusta asti. Lapset ovat tarttuneet työsarkaan pienestä pitäen sekä työntekijöinä että omistajina. Sukupolvenvaihdos on toteutettu merkittävin osin ja päävastuu yhtiön toiminnasta on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle. Helsingin Taksipalvelun toimitusjohtajana toimii Katri Mustonen ja myös muu suku on aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa.

Uudistuvasta Helsingin Taksipalvelusta tytäryhtiöineen on kasvanut yhteensä 10 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä elinvoimainen yritysrypäs. Asiakkaitamme palvelevat koulutetut ammattikuljettajat esteettömällä- ja henkilöautokalustolla. Asiakkaitamme on yksityiset henkilöt, yhteisöt ja kunnat.

 

Helsingin Taksipalvelu Oy

Kiitoradantie 11, 01530 Vantaa

Toimisto: 041 519 5556 (arkisin 8-16)

palaute@helsingintaksipalvelu.fi