Ajomäärät kasvussa ja töitä riittää!

Ajomäärät kasvussa ja töitä riittää!

Ajomäärät kasvavat paljon syksyn aikana ja pikkujoulukausikin on pian täällä – ajettavaa riittää paljon!

Etsimme reippaita kuljettajia päätoimiseen ja myös osa-aikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työ soveltuu joustavien työaikojen vuoksi erittäin hyvin opiskelijoille, toista päivätyötä tekeville tai miksei myös eläkkeellä oleville. Sesonkityökin pikkujoulukauden ajan mahdollista sekä koko Lapin talvisesongin ajan!

Haettavan paikan ajot pääkaupunkiseudulla ovat ensisijaisesti Menevän Airport sähköautofleetin ajoissa. Autoina sähköautofleetissämme on Audi Q4 e-tronit sekä Peugeot Traveller tila-autot. Ajovuorot ovat päivä-, ilta,- tai yövuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, mikä Sinulle sopisi parhaiten?
Pääkaupunkiseudulla mahdollisuus myös erikoistua talon muihin välitysmahdollisuuksiin esimerkiksi Taksi Helsingin, Lähitaksin tai Helsingin matkapalvelun ajoihin. Ajomahdollisuuksia löytyy vielä lisäksi Espoon kulkukeskuksesta ja kouluajoista.

Mikäli olet kiinnostunut työstä Varsinais-Suomen, Etelä-Karjalan tai Lapin alueilla niin pystymme tarjoamaan työtä myös näiltäkin alueilta Menevän välityksessä!

Tuemme ja ohjaamme myös taksinkuljettajaksi kouluttautumista ja työllistymistä, olethan yhteydessä vaikka sinulla ei vielä olisi taksinkuljettajan ajolupaa. Me autamme ja ohjeistamme sen hankkimisessa mieluusti!

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuudesta puhelimitse, soita rohkeasti ja sovi haastattelusi jo tänään!

Pääkaupunkiseutu: Waldemar Toivio p. 050 5554611 tai Asser Laakso p. 044 542 4204

Etelä-Karjala: Taija Matilainen p. 050 4737 270 tai Tuukka Tolsa p. 050 475 8175

Varsinais-Suomi: Jesse Backman p. 045 7750 3231

Lappi: Toni Kähkönen p. 050 4408 600

Vapaamuotoiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen rekry@helsingintaksipalvelu.fi