Tavarankuljetukset

Helpoin tapa kuljettaa tavaralähetyksiä Helsingissä

Menevä-taksilla voit kätevästi lähettää tavarakuljetuksia etukäteen maksetulla kyydillä pääkaupunkiseudulla. Käytössämme on myös tila-autoja, joten tilaa riittää isommallekin tavaramäärälle. Nopea ja luotettava palvelu!

Kun sinulla on tarve kuljettaa tavaraa ja tarvitset autoa, ota yhteyttä ja saat meiltä tarjouksen palvelulle, joka ei ainoastaan ratkaise kuljetushuolia – vaan saat myös apua tavaroiden kantamiseen ovelta ovelle! Sinun ei tarvitse vaivata kavereita, eikä miettiä auton vuokraamista noutoineen ja palauttamisineen, vaan voit ottaa iisisti.

Tavarankuljetuspalvelu yritysasiakkaalle

Oletko etsimässä kumppania tavarankuljetuksille? Me tarjoamme erinomaisen palvelun kilpailukykyiseen hintaan.

Taksikalustomme koostuu 60 autosta, jotka ovat pääosin henkilöautoja. Palvelemme henkilökuljetuksissa, mutta olemme laajentaneet palveluja myös tavarankuljetuksiin.

Meiltä saat:

  • Helppokäyttöinen tilaussovellus
  • Nopea palvelu
  • Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Monipuoliset maksutapavaihtoehdot
  • Laskutusmahdollisuus

Tulemme mielellämme esittelemään palvelua ja kertomaan miksi olemme kaikkein kätevin kumppani tavarankuljetuksissa Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueella!

Me autamme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä myynti@meneva.fi ja kerro minkälaista kuljetusta tarvitset ja saat meiltä edullisen tarjouksen. Tilaus tulee tehdä vähintään tunti ennen toivottua lähtöaikaa.