Lentokenttä

Taksi Helsinki-Vantaa lentoasemalle

Me järjestämme lentokenttäkyydit helposti ja vaivattomasti, ilman ylimääräistä odottelua tai hässäkkää. Valmistaudu lähtöön ja tilaa taksipalvelu ennakkoon. Tilaamalla Menevä-taksin kyytisi lentoasemalle- tai asemalta sujuu mukavasti ja aina ajallaan. Ennakkotilaukset kannattaa tehdä vähintään tunti ennen toivottua lähtöaikaa.

Parempi palvelu

Kerro meille lennon numero, jolloin voimme tarkkailla ajantasaisesti lentoasi koskevia tietoja. Näin tiedämme milloin lentosi on lähdössä tai laskeutumassa, tiedämme terminaalin jonne olet menossa- tai josta olet tulossa ja voimme optimoida matkasi sen mukaan. Voit unohtaa turhat odottelut ja kiireen. Palvelualttiit kuljettajamme auttavat matkatavaroiden kanssa.

Meet & Greet

Tarjoamme lentokenttänoutoihin ”Meet & Greet” tapaamispalvelun. Tilaa tapaamispalvelu asiakkaillesi tai perheenjäsenelle ja varmista matkan sujuvuus tuloaulasta perille määränpäähän saakka. Kuljettajamme odottaa sovitussa tapaamispaikassa nimellä varustetun kyltin kanssa vastaanottamassa asiakasta. Meidän 24/7 tilauskeskuksemme tarkkailee lentoaikatauluja ja huolehtii, että kuljettaja on juuri oikeaan aikaan lentokentällä vastassa. Luonnollisesti kuljettajamme auttaa asiakasta matkatavaroiden kanssa.

Ota yhteyttä

Autamme sinua mielellämme tekemään lentokenttämatkustuksesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa!

Meillä on tarjota myös isompia autoja suuremmille ryhmille, kysy lisää ja pyydä tarjous myynti@meneva.fi.