Menevästä Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppani

Menevästä Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppani

Menevä Taksipalvelu ja Suomen Paralympiakomitea ovat solmineet yhden vuoden kestävän yhteistyösopimuksen. Menevä on taksipalvelu, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Menevän taustalla on suomalainen perheyritys, jonka tahtotila on olla reilu ja vastuullinen toimija.

– Luotettavuus, esteetön matka ja yhdenvertaisuus –  kaikki laadukkaan taksipalvelun elementtejä ja nyt myös Menevän sekä Suomen Paralympiakomitean yhteistyön pohjalla olevia arvoja. Koemme, että tukemalla paraurheilua voimme tuoda esiin meille tärkeiksi koettuja arvoja. Olen todella iloinen syntyneestä kumppanuudesta, Tuomo Halminen, toimitusjohtaja, Menevä Taksipalvelu.

Menevän kalustosta osa on inva-autoja, jotka palvelevat muun muassa pyörätuolilla kulkevia asiakkaita. Esteettömyyden edistäminen on sekä Menevän että Suomen Paralympiakomitean toiminnan keskeinen arvo.

– Alkanut yhteistyömme tulee hyvin konkreettisesti näkyviin, kun Paralympialaisten alla useat Menevän taksit saavat kylkeensä Paralympia-aiheiset teippaukset, joka on hieno tapa käynnistää yhteistyö, Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea.

Käytännön tasolla yhteistyö näkyy Menevällä muun muassa Paralympiakomitean kanssa toteutettavina koulutuksina, joiden tarkoituksena on tuoda uusia näkökulmia asiakaspalveluun, erityisesti esteettömiä kyytejä päivittäin ajaville kuljettajille.

– Me Menevällä haluamme taata, että Menevä-taksilla matkustava asiakas saa Takuulla hyvän matkan, Tuomo Halminen, toimitusjohtaja, Menevä Taksipalvelu.

Menevä:

www.meneva.fi
www.facebook.com/Menevahki
www.instagram.com/meneva_official
www.twitter.com/MenevaHKI

 

Suomen Paralympiakomitea
www.paralympia.fi
www.facebook.com/Paralympiaurheilu/
www.twitter.com/FinnParalympic/
www.instagram.com/finnparalympic/