Taksituotannon johtajan työpaikka

Helsingin Taksipalvelu Oy on taksialan kehityksen kärjessä toimiva, Suomen suurin kotimainen alan yritys. Olemme osa Menevä-konsernia ja merkittävä palveluntuottaja Menevälle. Palvelemme henkilö- yritys- ja yhteiskunnan asiakkaita viiden eri taksikeskuksen alla, yli 100 auton voimin. Vakavarainen perheyrityksemme on 100 % kotimaisessa omistuksessa. Olemme syrjinnästä vapaa alue!

Etsimme Helsingin Taksipalvelulle tuotantojohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Pasilaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tuotantojohtajan tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu laajenevasta taksitoiminnasta eli kuljettajien esimiesten ja päivystäjien esimiestyöt sekä autokapasiteetista huolehtiminen. Vastaat tehokkaasta taksituotannosta ja keskusyhteistyöstä.

Toivomme että sinulla on kokemusta taksialalta, mielellään myös esimiestehtävistä. Kokemuksen liike-elämästä laskemme eduksesi. Toivomme että käytät sujuvasti yleisiä tietojärjestelmiä ja tulet sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä.

Persoonana olet positiivisesti taksialan tulevaisuuteen katsova johtaja, joka ottaa vastuun tekemisistään. Osaat olla sopivassa suhteessa kriittinen sekä avoin. Olet aidosti kiinnostunut taksiliiketoiminnasta ja sen kehityksestä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut.

Helsingin Taksipalvelu Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn voimakkaasti kasvavassa konsernissa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Jos kiinnostuit uusista haasteista, lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mari@helsingintaksipalvelu.fi viimeistään 30.10.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Mustonen p. 0408329807